Saltar a la navegación principal Saltar al contenido Saltar al pie de página

Estels del Sud

DETALLS RÀPIDS

Persona Per dia
150

Explora el Massís dels Ports durant aquesta ruta de cinc dies!

Estels del sud és una ruta que ofereix la possibilitat de fer una travessia de cinc dies pel Massís dels Ports. Pernoctarem cada nit en un dels seus establiments i de dia seguint la seva estrella, gaudirem d’un dels entorns naturals més salvatges i desconeguts d’aquest país.

Estels Sud és una ruta de senderisme de cinc dies a través de les muntanyes dels Ports. El massís dels Ports és una frontera de pedra calcària prehistòrica entre Tarragona (comarques de Montsià, Baix Ebre i Terra Alta), Terol (província de Matarranya) i Castelló (Baix Maestrat).

El camí dóna caràcter per moure a través de diferents itineraris de pastors que actualment són utilitzats pels excursionistes. D’aquesta manera s’arriba a conèixer el massís de Ports en el seu conjunt, amb tota la seva varietat paisatgística, natural i cultural, que és molt rica i variada.

La ruta consta de cinc etapes, pot començar o finalitzar en qualsevol dels cinc refugis que funcionen com a etapa d’inici-final. També es pot fer en ambdues direccions.

Les etapes són bastant llargues, uns 20 km per etapa i amb pendents de 1.000 m. per etapa